کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

عراقچی:ایران برای بازگشت احتمالی آمریکا به برجام ذوق‌زده نیست

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با یک شبکه ژاپنی تأکید کرد که ایران برای بازگشت احتمالی آمریکا به توافق هسته‌ای موسوم به برجام ذوق‌زده نیست، اما آمادگی دارد که در صورت لغو تحریم‌های آمریکا غنی‌سازی ۲۰ درصدی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه در گفت‌وگو با شبکه ژاپنی NHK اعلام کرد که اگر آمریکا تحریم‌های خود علیه ایران را حذف کند، ایران نیز در مقابل حاضر به متوقف کردن غنی‌سازی 20 درصدی خواهد بود.

عراقچی در این خصوص تصریح کرد: زمانی که تحریم‌های اقتصادی دوباره برداشته شود و زمانی که ایران بار دیگر از برداشته شدن تحریم‌ها سود ببرد، ما به آسانی می‌توانیم به اجرای تعهداتمان بازگردیم.

وی افزود: ما برای بازگشت احتمالی آمریکا به برجام ذوق زده نیستیم. ما برای بازگشت آمریکا آغوش باز نمی‌کنیم، این به آنها بستگی دارد که چه تصمیمی بگیرند.

معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: ایرانیان طی 4 سال گذشته درد و رنج زیادی را به دلیل تحریم‌ها متحمل شده‌اند و ما مطمئنا حتی یک دقیقه نیز برای رفع تحریم‌ها از دست نخواهیم داد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر