گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

عراقچی:ایران برای بازگشت احتمالی آمریکا به برجام ذوق‌زده نیست

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با یک شبکه ژاپنی تأکید کرد که ایران برای بازگشت احتمالی آمریکا به توافق هسته‌ای موسوم به برجام ذوق‌زده نیست، اما آمادگی دارد که در صورت لغو تحریم‌های آمریکا غنی‌سازی ۲۰ درصدی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه در گفت‌وگو با شبکه ژاپنی NHK اعلام کرد که اگر آمریکا تحریم‌های خود علیه ایران را حذف کند، ایران نیز در مقابل حاضر به متوقف کردن غنی‌سازی 20 درصدی خواهد بود.

عراقچی در این خصوص تصریح کرد: زمانی که تحریم‌های اقتصادی دوباره برداشته شود و زمانی که ایران بار دیگر از برداشته شدن تحریم‌ها سود ببرد، ما به آسانی می‌توانیم به اجرای تعهداتمان بازگردیم.

وی افزود: ما برای بازگشت احتمالی آمریکا به برجام ذوق زده نیستیم. ما برای بازگشت آمریکا آغوش باز نمی‌کنیم، این به آنها بستگی دارد که چه تصمیمی بگیرند.

معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: ایرانیان طی 4 سال گذشته درد و رنج زیادی را به دلیل تحریم‌ها متحمل شده‌اند و ما مطمئنا حتی یک دقیقه نیز برای رفع تحریم‌ها از دست نخواهیم داد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر